dimecres, 23 d’octubre del 2019

200 POUNDS BEAUTY: LA COMÈDIA ROMÀNTICA DELS 00’S

Resultat d'imatges de 미녀는 괴로워 Cartell promocional de 200 Pounds Beauty (미녀는 괴로워)

Font: imbd
  • Any: 2006
  • Director: Kim Yonghwa
  • Elenc: Kim Ahjoong, Joo Jinmo
Sinopsis: La Hanna és una noia amb una passió per la música i talent per el cant impressionant. Podria haver-se convertit en la nova reina del K-Pop si no fos per un “problema”. El seu pes.
Aquesta pel·lícula segueix la història de la Hanna, que tot i contractada per fer el què més li apassiona, es troba darrere les cortines, cantant per a una ídol de masses preciosa però sense cap aptitud pel cant.
Farta de veure’s menyspreada per tothom per culpa de la seva imatge, que la impulsa a odiar el seu cos, la Hanna es sotmet a un canvi de cap a peus. Un cop recuperada, es canvia el nom i passa a ser la prioritat de la discogràfica on treballa l’amor de la seva vida en Sangjun.
Still de la pel·lícula.
Font: imbd
200 Pounds Beauty no va ser la primera pel·lícula que va parlar de la cirurgia estètica com a fenomen a Corea del Sud, però sí va ser la que va tenir més impacte al país, i a la regió durant la segona meitat dels 00’s.

Una comèdia divertida, plena de música però que es mou més enllà de superficialitat del món de l’espectacle. Ens movem pel backstage amb la Hanna, veiem la part més “lletja” de l'industria de l'entreteniment -no el fet de tenir sobrepès- sinó l'enveja, el rancor i la revenja.

Això sí, tot acompanyat amb una història d’amor i comèdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada