dimarts, 16 de gener del 2024

TOP K-DRAMES DE 2023

 El 2023 va ser un any boníssim pels K-dramas. Van sortir un munt, de tot tipus de generes i per a tot tipus de públics, però sense dubte van haver uns quants que van agradar a tothom i així es van convertir en els preferits de l’any. En aquesta nova entrada et portem quatre dels K-drames més populars del 2023.

Twinkling Watermelon

Títol original: 반짝이는 워터멜론


Twinkling Watermelon és un drama que tracta els viatges en el temps. La trama es centra en Eungyeol (interpretat per Go Yoonhwan), un estudiant d’institut amb una passió per la musica, que es converteix en guitarrista cada nit després de les classes. Tot i això, un esdeveniment inesperat el transporta a l'any 1995, quan el seu pare, Ha Yichan (interpretat per Choi Hyunwook), estava a l'institut i estava enamorat de Sekyeong (interpretada per Seol Inah), que no és la seva futura mare.

Aquest drama juvenil explora el viatges en el temps de manera refrescant. Amb moments tant plens de felicitat com de tragèdia, Twinkling Watermelon destaca com una obra que abraça plenament l'essència de la joventut. Malgrat no ser la primera proposta en explorar el concepte de viatge en el temps el 2023, destaca per mantenir-nos immersos en una narrativa captivadora que ens permet connectar amb els personatges.



Moving

Títol original: 무빙


Adaptant-se a partir del webtoon de Kang Full, Moving té una trama que tracta temes com el drama familiar, espionatge i super-poders al llarg de tres dècades. Aquesta sèrie, que destaca per les seves escenes d’acció i que presenta una trama centrada en superherois, en el fons també tracta temes més profunds com fonamental la humanitat i mostra com, tot i les seves capacitats sobre humanes, els personatges segueixen sent humans i la vida els afecta igual que a la resta del món. A més, l’univers en el que esdevé la trama és un lloc fosc i molt realista, on els sacrificis són abundants. Al mateix temps, explora la l'amor i les conseqüències que aquest pot comportar.



The Glory

Títol original: 더 글로리


Moon Dongeun (interpretada per Song Hyekyo), que va ser brutalment assetjada durant els seus anys a l'institut, ha dedicat gran part de dues dècades a planificar la seva venjança. Aquest k-drama es divideix en dues parts, la primera, presenciem el trauma i les conseqüències de les seves ferides psicològiques i físiques, així com la construcció del seu pla. A la segona part, els seus plans es duen a terme de manera retorçada, provocant la ruïna de les vides dels seus agressors d'una manera astuta però sàdica.

Tot i que veure com aquests assetjadors finalment tenen el que mereixen pot semblar satisfactori, els mètodes de Dongeun sovint sobrepassen els límits en formes que generen incomoditat, fent que els espectadors es debatin sobre la moralitat de les seves accions. The Glory no es per tots els públics però si t’agraden aquestes temàtiques més fosques, no dubtis en fer-li una ullada.



The Good Bad Mother

Títol original: 나쁜엄마


The Good Bad Mother és un k-drama que ha d’anar acompanyat per mocadors. El que en principi sembla ser la historia d'una mare, Youngsoon, exigent juntament amb el seu fill, Kangho, el qual es obligat a retornar a casa després d'un tràgic accident que el deixa amb la ment d'un nen, es transforma ràpidament en una complicada trama ja que poc a poc l’espectador descobrirà els secrets de Kangho i tots els embolics que aquests porten.

Aquest espectacle destaca per les magnífiques interpretacions de la veterana actriu Ra Mi-ran i de l'estrella Lee Dohyun, que interpreten el duo mare-fill. Les seves interpretacions trencaran i restauraran el teu cor en múltiples ocasions al llarg del transcurs de la seva historia. 



Heu vist algun d’aquest k-drames? Que en penseu? Digueu-nos en un comentari, volem llegir-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada