dimarts, 21 de novembre del 2023

ELS ALBUMS DE K-POP MÉS POPULARS D’AQUEST 2023

Aquest any ha sigut un de molt bo per al K-pop. Al llarg d’aquest 2023 han sortit un munt d’àlbums, tots de diferents estils i que provoquen tot tipus de sensacions. 

En aquesta entrada et portem sis àlbums del 2023, com a mode de recomanació i, al mateix cop, per rememorar el K-pop d’aquest any! 


LE SSERAFIM – UNFORGIVEN 


Gènere: dance, pop 

Data: 1 de maig de 2023 

Tot i que aquest àlbum és una recopilació de les cançons que ja tenien, si sumem les altres que són noves, LE SSERAFIM comença a polir el seu propi so; amb ritmes i estils una mica més arriscats però igualment addictius. Si t’agrada el dance, el pop o inclús un so més semblant al de les pel·lícules western, aquest àlbum és per a tu. 

 




ENHYPEN – DARK BLOOD 


Gènere: R&B, Soul, Hip-hop, rock 

Data: 22 de maig de 2023 

Amb aquest àlbum de caràcter més experimental, els ENHYPEN ens porten en un viatge i ens endinsen en el lore, o univers, del grup a través de la narrativa de les cançons. De certa manera, Dark Blood sembla un nou principi per al grup i deixa punts per lligar i explorar en un futur amb el següents àlbums. Així, es deixa una porta oberta per a que els set nois d’ENHYPEN segueixin creixent com a grup. Les cançons van des de trap, passant per hip-hop i fins a R&B.  





STRAY KIDS – 5-STAR 


Gènere: Hip-hop, pop, electrònica  

Data: 2 de juny de 2023 

La temàtica d’aquest àlbum és la fama. Amb cada cançó, els STRAY KIDS parlen i exploren el reconeixement que aquesta porta amb sí, i transmeten els alts i baixos que comporta formar part de les grans estrelles. A més les cançons tenen molta cohesió entre elles, tant en els temes, com en els estils. 5-STAR és l’àlbum perfecte per els més fans de neres com el hip-hop o l’electrònica. 




EXO – EXIST 


Gènere: dance, pop, R&B 

Data: 10 de juliol de 2023 

És molt difícil classificar Exist en un sol estil i, tot i que es pot dir que té una energia general de R&B, és molt divers. EXO demostren un cop més el seu talent i les seves poderoses veus, amb tons sensuals amb tanta cohesió que dona com a resultat un àlbum amb molta fluïdesa i que ens posa difícil escollir una cançó preferida. R&B, dance, pop... Si acostumes a escoltar aquests gèneres, dona-li una escoltada a Exist. 

 


NEW JEANS – GET UP 


Gènere: Pop, R&B 

Data: 21 de juliol de 2023 

GET UP és el segon àlbum de NEW JEANS, i tot i tenir les expectatives molt altes, el grup no va decebre gens. Aquest àlbum és una extensió del seu debut i també una declaració d’intencions respecte el seu so i estètica. Les cançons parlen d’amor propi, però també d’estimar a un altre i estar emocionada per demostrar aquests sentiments de manera divertida i directa. És molt cohesiu i a l’escoltar-lo et dona una sensació estimulant al tenir un so diferent i únic.  




IVE – I’VE MINE 


Gènere: dance, pop, rock 

Data: 13 d’octubre de 2023 

A través de I’VE MINE i les seves cançons, les noies d’IVE parlen sobre percebre’s a un mateix, sobre la seva identitat i acceptar la manera en la que la gent les veu, sense importar si aquesta visió es negativa o positiva. L’àlbum representa tot això, estimar-se a un mateix i créixer com a persona. A més, és molt artístic ja que quan parlen d’amor també es deixa a lliure interpretació: no només pot ser amor propi, sinó que pot ser amor que sents cap a un altre persona, i d’aquesta manera, no importa quin amor sentis tu en el moment que escoltes las cançons, pots sentir-te identificat i connectar amb elles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada